Nunta vooastra va iesi in evidenta de fiecare data alegand o astfel de trupa. Toate formatiie de nunta reprezentate de catre noi au posibilitatea de a emite factura, contract pe firma, Dj-ii pentru nunta sau botez au licenta eliberata de UPFR sau ADJPR. Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez sau orice fel de petrecere, va prezentam in continuare, o descriere a membrilor trupei si serviciile oferite. Majoritatea formatiilor reprezentate de catre noi sunt Formatii de Nunta din Bucuresti. O alta problema pe care trebuie sa o ai in vedere in organizarea nuntii de vis este cazarea tuturor invitatilor, dar si a ospatarilor si a membrilor formatiei de nunta Bucuresti, asta in cazul in care locatia aleasa este una ferita de „civilizatie”. Este adevarat ca in cazul in care contractul este incheiat legal sumele platite pot creste (nu este obligatoriu pentru orice formula). Recomandam ca atunci cand va alegeti o Formatie Nunta, Formatie Botez, Formatie evenimente, Dj Nunta, Dj Botez, Cvartet Nunta, sa va alegeti o formula din orasul unde urmeaza sa se petreaca evenimentul.

Tu si invitatiii tai meritati mai mult de atat, iar asta vei avea din partea noastra – nu doar o trupa cover sau o trupa nunta la eveniment (fie ca e vorba de nunta, botez, gala aniversara sau o petrecere corporate), ci trupa care va face diferenta de care ai nevoie! Dar parerea noastra este ca o diferenta de cateva sute de euro poate fi foarte importanta – diferenta dintre un eveniment perfect si o seara ratata. Cu toate acestea, recomandam cu tarie sa lasati majoritatea alegerilor muzicale in seama noastra. Pentru un eveniment de neuitat ai nevoie de o trupa cover de neuitat si sigur in lista noastra vei gasi artistii care vor reusi sa iti faca ziua ta speciala de neuitat. Dar cum faci sa ai muzica buna care sa faca din evenimentul tau o petrecere de neuitat si de povestit? Sebi David – solist muzica populara al formatiei Sebi David & Red Band – talent nativ incredibil mostenit de la parintii sai, Sebi a urmat Liceul de Arta Dinu Lipatti din Pitesti, in prezent fiind student la Universitatea din Pitesti, sectia Pedagogie Muzicala si Teologie Ortodoxa. Andreea Goșoiu – solista muzica populara a formatiei Sebi David & Red Band – a urmat Liceul de Arta Dinu Lipatti din Pitesti, in prezent fiind studenta la Universitatea din Pitesti, sectia Pedagogie Muzicala; se mandreste cu numeroase premii, ultima reusita fiind albumul de muzica populara “Oameni cu suflet bogat” si multe aparitii la televiziunea Favorit si Etno TV.

Roșu Marian Cristian – saxofonist si clarinetist al formatiei Sebi David & Red Band – a urmat Liceul de Arta Dinu Lipatti din Pitesti, in prezent fiind student la Universitatea din Pitesti, sectia Pedagogie Muzicala. Prin talentul, munca si dragostea sa fata de folclorul autentic, Sebi David reuseste sa transmita si sa duca mai departe valorile neamului romanesc reusind sa abordeze cantecul popular cu o sensibilitate aparte. Ne numim ”Sebi David & Red Band” si suntem o trupa de tineri care iubim muzica si dorim sa va fim alaturi in momentele cele mai importante din viata dumneavoastra. Se apropie unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta, motiv pentru care iti doresti ca acesta sa fie unul memorabil, nu doar pentru familie, ci si pentru intregii invitatii. Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata. Formatia de nunta trebuie sa abordeze un numar cat mai mare de genuri muzicale, sa se adapteze cu usurinta tuturor cerintelor si sa reuseasca sa fie sufletul petrecerii. Cu alte cuvinte, ei nu s-au mai reunit vreodata, ca sa ia fiinta din nou formatia Compact (simplu), ci doar si-au arogat cei de la Bucuresti (Compact B) numele originar de “Compact”.

Prin urmare, chiar si cei mai retrasi si timizi invitati vor fi tentati sa petreaca multe ore pe ringul de dans. Audienta va fi mereu convinsa sa petreaca mult timp pe ringul de dans. Echipele tehnice sunt formate din profesionisti cu experienta care au grija ca echpamentele sa nu aiba parte de defectiuni tehnice, sau daca acestea se intampla sa le rezolve in scurt timp pentru o desfasurare placuta a evenimentelor. In caz contrar, daca aveti ghinionul ca la evenimentul dvs sa aveti un control de la ORDA sau ANAF, riscati amenzi si/sau riscati sa ramaneti fara muzica. Muzica insoteste omul in evolutia sa si este si a fost importanta pentru om intotdeauna. Oferta Rent-a-Band include Formatii nunta, Trupe Cover, Formatii muzica populara, Formatii botez, Cvartet nunta, DJ Nunta, Dj Botez, Formatii evenimente, Solisti Nunta. Ei bine, noi iti sugeram o idee indrazneata: nunta in aer liber si una dintre cele mai bune formatii nunta bucuresti forum. Cum alegi o Trupa nunta ideala? Exista multe avantaje pentru a alege o trupa ideala. Aceasta va va oferi o multime de avantaje cat se poate de importante. Aceasta va sti cat de important este evenimentul vostru. O formatie ideala va sti sa creeze o atmosfera incendiara.